Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bug atlantyda na exp 71 lvl

GumISsSxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem ,kumpel powiedział ze na Atlantyda na serwie Atlantis mt2 jest z bugowana i nie leci exp na 71 . Widziałem kolesia sure wp dokładniej który miał 71 ogarniał cały spot leciały exp zółte kulki jedna kule z % nie zapełniały mu się widzę go 2 dni co dzień i ma cały czas 71 a wiec tu me pytanie jak zrobić żeby na 71 w Atlantydzie v2 nie leciał exp ?

bd dawał 5 i + za poprawna odp

Opublikowano

Witaj , jest to możliwe . Jednak musisz zapłacić 6zł [ IS ] - Dostaniesz 100SM , następnie kupujesz item o nazwie Pierścień Expa - 50SM i Monetkę która daje podwójne znalezienie kaski - 40SM. Zostaje Ci 10SM .

Później kupujesz w ch.. pelerynek lecisz do AV2 znajdź dobry , duży spot i kasa leci jak zwariowana . :)

Exp nie leci , ale uważaj na boty które ksują , bo jak Ci sksują to exp sie nabija!!

Jak dobrze ogarniasz wbijasz w 1h 4kkk .. Mam nadzieje , że pomogłem . Pozdro! :)

Stary ResTYRerS - Ukradli mi konto z mailem[190lvl] z AtlantisMT2 .

PS: Sorry za Oczoje**e kolory. :D

Opublikowano

Ja Ci powiem tak :

Ma moda :)

Na modzie jak sięgra , jest taki hack który automatycznie oddaje kazdy % do gildii, więc dlatego nie wbija mu lv.

Nie radzę grać na modzie, ponieważ leci za to ban oraz ten ban jest perm :)

♥ ♥ I'LL NEVER GIVE UP ! ♥ ♥

taj0y.jpg

| Ostrzeżenia: 25 % ;/ |

Opublikowano

Ja Ci powiem tak :

Ma moda :)

Na modzie jak sięgra , jest taki hack który automatycznie oddaje kazdy % do gildii, więc dlatego nie wbija mu lv.

Nie radzę grać na modzie, ponieważ leci za to ban oraz ten ban jest perm :)

Nie zgodzę się z tym kolego , można zrobić to co pisałem wyżej i jest to skuteczniejsza opcja i mógł on właśnie z tego skorzystać.

Za to co napisałem bana nie można dostać i jest to opłacalne. Pozdro! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...